Naslov (hrvatski) | Hranom do zdravlja : knjiga sažetaka s 11. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa |
Naslov (engleski) | With food to health : book of abstracts 11th International symposium |
Urednik | Igor Jerković |
Urednik | Drago Šubarić |
Urednik | Midhat Jašić |
Ostale odgovornosti | Antun Jozinović (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Ivana Generalić (Suradnik) |
Ostale odgovornosti | Ante Lončarić (Suradnik) |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (engleski) | Book of abstracts contains abstracts of 6 plenary lectures, 21 oral presentations and 95 abstracts of poster presentations presented at "11th International Scientific and Professional Conference With food to health", organised in following sections: Nutrition, Dietetics and diet therapy, Functional food and dietary supplements, Food safety, Food analysis, Production of safe food and food with added nutritional value. |
Ključne riječi (hrvatski) | |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | hrvatski |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Ostalo |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - međunarodna recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 167 |
ISBN | 978-953-7005-58-0 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:504891 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2018 |
Skup | Naziv: 11. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA Naziv: 11 th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH Kratica: Hranom do zdravlja Lokacija: Split Organizator: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu Organizator: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku Organizator: Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) Organizator: Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) Organizator: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku (BiH) Organizator: Veterinarski zavod Vinkovci Organizator: European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka) Organizator: Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu Organizator: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku Organizator: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru (BiH) Organizator: Komora magistara farmacije Tuzlanskog kantona (BiH) Organizator: Udruga narodnog zdravlja Andrija Štampar Organizator: Hrvatska agencija za hranu Organizator: Odjel za Biologiju Sveučilišta u Osijeku Datum početka: 2018-10-18 Datum završetka: 2018-10-19 |
URL dokumenta | http://161.53.208.100/cgi-bin/lb10/unilib.cgi?form=D1100116084 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu |
Izdavač | Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku |
Izdavač | Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli |
Mjesto izdavanja | Split |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Mjesto izdavanja | Tuzla |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2023-03-17 12:00:14 |