Ocjena kakvoće jarih pivarskih sorti ječma Poljoprivrednog Instituta Osijek
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:117390
Solić, Monika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Solić, M. (2023). Ocjena kakvoće jarih pivarskih sorti ječma Poljoprivrednog Instituta Osijek (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117390
Solić, Monika. "Ocjena kakvoće jarih pivarskih sorti ječma Poljoprivrednog Instituta Osijek." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117390
Solić, Monika. "Ocjena kakvoće jarih pivarskih sorti ječma Poljoprivrednog Instituta Osijek." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117390
Solić, M. (2023). 'Ocjena kakvoće jarih pivarskih sorti ječma Poljoprivrednog Instituta Osijek', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117390
Solić M. Ocjena kakvoće jarih pivarskih sorti ječma Poljoprivrednog Instituta Osijek [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117390
M. Solić, "Ocjena kakvoće jarih pivarskih sorti ječma Poljoprivrednog Instituta Osijek", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:117390