diplomski rad
Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:187405

Selak-Zeljko, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Selak Zeljko, B. (2024). Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

Selak Zeljko, Barbara. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

Selak Zeljko, Barbara. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

Selak Zeljko, B. (2024). 'Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

Selak Zeljko B. Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 02.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

B. Selak Zeljko, "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405