Naslov (engleski) | Food industry by-products : book of abstracts : 2nd International Conference |
Naslov (hrvatski) | Food industry by-products : knjiga sažetaka : 2. međunarodni znanstveno-stručni skup |
Autor | Tonči Rezić |
Autor | Martina Andlar |
Autor | Maria Drdić |
Autor | Roland Ludwig |
Autor | Jasmina Ranilović |
Autor | Tanja Cvetković |
Autor | Stela Jokić |
Autor | Marija Banožić |
Autor | Silvija Šafranko |
Autor | Krunoslav Aladić |
Autor | Ankica Sarajlić |
Autor | Helena Ereš |
Autor | Ivana Majić |
Autor | Ivica Strelec |
Autor | Marta Ostojčić |
Autor | Sandra Budžaki |
Autor | Natalija Velić |
Autor | Marija Stjepanović |
Autor | Blanka Bilić Rajs |
Autor | Zita Šereš |
Autor | Nikola Maravić |
Autor | Jovana Stanojev |
Autor | Volker Hessel |
Autor | Darko Velić |
Autor | Hrvoje Pavlović |
Autor | Janez Gorenšek |
Autor | Saša Despotović |
Autor | Mario Panjičko |
Autor | Gregor Drago Zupančič |
Autor | Veronika Barišić |
Autor | Ivana Flanjak |
Autor | Kristina Doko |
Autor | Antun Jozinović |
Autor | Jurislav Babić |
Autor | Drago Šubarić |
Autor | Borislav Miličević |
Autor | Đurđica Ačkar |
Autor | Ante Lončarić |
Autor | Goran Fruk |
Autor | Mario Kovač |
Autor | Tihomir Kovač |
Autor | Midhat Jašić |
Urednik | Borislav Miličević |
Urednik | Antun Jozinović |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (engleski) | The collection includes summaries of 10 invited lectures held at the International Scientific-Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, related to the issue of disposal and potential use of various by-products of the food industry. The holding of the Meeting and the publication of the Book of Abstracts were co-financed by the Croatian Science Foundation with the project "Application of innovative techniques for the extraction of bioactive components from by-products of plant origin" (UIP-2017-05-9909). |
Sažetak (hrvatski) | Zbornik uključuje sažetke 10 pozvanih predavanja održanih na Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa i izdavanje Knjige sažetaka sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909). |
Ključne riječi (engleski) | |
Ključne riječi (hrvatski) | |
Jezik | engleski |
Jezik | hrvatski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Zbornik radova s konferencije |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 32 |
ISBN | 978-953-7005-78-8 (e-izdanje) |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:117344 |
Datum objave elektroničkog izdanja | 2021-06 |
Projekt | Šifra: UIP-2017-05-9909 Naziv (hrvatski): Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla Naziv (engleski): Application of innovative techniques of the extraction of bioactive components from by-products of plant origin Kratica: ByProExtract Voditelj: Stela Jokić Pravna nadležnost: Hrvatska Financijer: Hrvatska zaklada za znanost Linija financiranja: Installation Research Projects |
Skup | Naziv: 2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS Naziv: 2. međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Kratica: FIB Lokacija: Osijek, Kopački rit, Hrvatska Organizator: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku Organizator: Javna ustanova “Park prirode Kopački rit” Organizator: European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka) Organizator: Hrvatska zaklada za znanost Datum početka: 2021-06-28 Datum završetka: 2021-06-28 |
URL dokumenta | http://www.ptfos.unios.hr/FIB_CONFERENCE/wp-content/uploads/2022/04/Zbornik-sazetaka_II.-FIB_2021.pdf |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Mjesto izdavanja | Osijek |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2024-05-24 09:33:31 |