prikaz prve stranice dokumenta Sladoled sa smanjenim udjelom šećera i masti
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sladoled sa smanjenim udjelom šećera i masti
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:009005

Vežnaver Pavelić, Vanna Ema
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Vežnaver Pavelić, V. E. (2024). Sladoled sa smanjenim udjelom šećera i masti (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009005

Vežnaver Pavelić, Vanna Ema. "Sladoled sa smanjenim udjelom šećera i masti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009005

Vežnaver Pavelić, Vanna Ema. "Sladoled sa smanjenim udjelom šećera i masti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009005

Vežnaver Pavelić, V. E. (2024). 'Sladoled sa smanjenim udjelom šećera i masti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009005

Vežnaver Pavelić VE. Sladoled sa smanjenim udjelom šećera i masti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 27.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009005

V. E. Vežnaver Pavelić, "Sladoled sa smanjenim udjelom šećera i masti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009005