Barić, K. (2024). Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
Barić, Kristina. "Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
Barić, Kristina. "Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
Barić, K. (2024). 'Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
Barić K. Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 17.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
K. Barić, "Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550