Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:983475
Živković, Ksenija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Živković, K. (2024). Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475
Živković, Ksenija. "Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475
Živković, Ksenija. "Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475
Živković, K. (2024). 'Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475
Živković K. Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475
K. Živković, "Utjecaj dodatka brašna žira hrasta Quercus rotundifolia na kvalitetu krekera bez glutena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:983475