Vadas, J. (2013). Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868
Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868
Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868
Vadas, J. (2013). 'Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868
Vadas J. Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868
J. Vadas, "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868