prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:093326

Blažević, Petar
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Blažević, P. (2014). Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326

Blažević, Petar. "Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326

Blažević, Petar. "Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326

Blažević, P. (2014). 'Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326

Blažević P. Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326

P. Blažević, "Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326