Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:093326
Blažević, Petar
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Blažević, P. (2014). Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326
Blažević, Petar. "Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326
Blažević, Petar. "Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326
Blažević, P. (2014). 'Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326
Blažević P. Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326
P. Blažević, "Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:093326