Jakovljević, M. (2014). Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673
Jakovljević, Martina. "Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673
Jakovljević, Martina. "Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673
Jakovljević, M. (2014). 'Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673
Jakovljević M. Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673
M. Jakovljević, "Povijest krivotvorenja i sprječavanje krivotvorenja hrane : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:459673