Švenda, M. (2009). Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424
Švenda, Marijeta. "Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424
Švenda, Marijeta. "Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424
Švenda, M. (2009). 'Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424
Švenda M. Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424
M. Švenda, "Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:763424