Utjecaj dodatka disaharida na udio fenola i antocijana u liofiliziranim kašama višnje
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:458279
Trtinjak, Ivona
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Trtinjak, I. (2015). Utjecaj dodatka disaharida na udio fenola i antocijana u liofiliziranim kašama višnje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458279
Trtinjak, Ivona. "Utjecaj dodatka disaharida na udio fenola i antocijana u liofiliziranim kašama višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458279
Trtinjak, Ivona. "Utjecaj dodatka disaharida na udio fenola i antocijana u liofiliziranim kašama višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458279
Trtinjak, I. (2015). 'Utjecaj dodatka disaharida na udio fenola i antocijana u liofiliziranim kašama višnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458279
Trtinjak I. Utjecaj dodatka disaharida na udio fenola i antocijana u liofiliziranim kašama višnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458279
I. Trtinjak, "Utjecaj dodatka disaharida na udio fenola i antocijana u liofiliziranim kašama višnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:458279