Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:399456
Dominković, Olivera
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Dominković, O. (2013). Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
Dominković, Olivera. "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
Dominković, Olivera. "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
Dominković, O. (2013). 'Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
Dominković O. Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
O. Dominković, "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456