Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:742800
Đurkan, Sanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Đurkan, S. (2013). Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
Đurkan, Sanja. "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
Đurkan, S. (2013). 'Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
Đurkan S. Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800
S. Đurkan, "Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:742800