Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:218061
Tomić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Tomić, I. (2013). Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061
Tomić, Ivana. "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061
Tomić, Ivana. "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061
Tomić, I. (2013). 'Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061
Tomić I. Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061
I. Tomić, "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061