Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:219963
Jug, Nikolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode
Jug, N. (2012). Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963
Jug, Nikolina. "Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963
Jug, Nikolina. "Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963
Jug, N. (2012). 'Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963
Jug N. Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963
N. Jug, "Utjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:219963