Šarić, T. (2012). Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708
Šarić, Tonka. "Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708
Šarić, Tonka. "Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708
Šarić, T. (2012). 'Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708
Šarić T. Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708
T. Šarić, "Nutritivna kakvoća hrane i prehrana osoba srednje i starije životne dobi", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:270708