Plavšić, J. (2011). Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400263
Plavšić, Josipa. "Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400263
Plavšić, Josipa. "Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400263
Plavšić, J. (2011). 'Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400263
Plavšić J. Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400263
J. Plavšić, "Parametri proizvodnje i svojstva kozjeg sira proizvedenog na obiteljskom gospodarstvu u Bošnjacima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:400263