Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:412480
Bigić, Tamara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Bigić, T. (2014). Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480
Bigić, Tamara. "Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480
Bigić, Tamara. "Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480
Bigić, T. (2014). 'Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480
Bigić T. Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480
T. Bigić, "Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:412480