Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:626492
Gnjatović, Luka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Gnjatović, L. (2014). Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
Gnjatović, Luka. "Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
Gnjatović, Luka. "Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
Gnjatović, L. (2014). 'Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
Gnjatović L. Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492
L. Gnjatović, "Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:626492