završni rad
Tehnologija izrade hrastovih bačava za vino
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:108:844368

Kalogjera, Robin
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije

Citirajte ovaj rad

Kalogjera, R. (2020). Tehnologija izrade hrastovih bačava za vino (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:844368

Kalogjera, Robin. "Tehnologija izrade hrastovih bačava za vino." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:844368

Kalogjera, Robin. "Tehnologija izrade hrastovih bačava za vino." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:844368

Kalogjera, R. (2020). 'Tehnologija izrade hrastovih bačava za vino', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:844368

Kalogjera R. Tehnologija izrade hrastovih bačava za vino [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2020 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:844368

R. Kalogjera, "Tehnologija izrade hrastovih bačava za vino", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:844368