završni rad
Sommelierstvo u restoraterstvu
Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku, 2024. urn:nbn:hr:155:643877

Repanić, Nikoleta
Sveučilište u Dubrovniku
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Institucijski repozitorij: Repozitorij Sveučilišta u Dubrovniku

Citirajte ovaj rad

Repanić, N. (2024). Sommelierstvo u restoraterstvu (Završni rad). Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877

Repanić, Nikoleta. "Sommelierstvo u restoraterstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877

Repanić, Nikoleta. "Sommelierstvo u restoraterstvu." Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877

Repanić, N. (2024). 'Sommelierstvo u restoraterstvu', Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, citirano: 08.08.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877

Repanić N. Sommelierstvo u restoraterstvu [Završni rad]. Dubrovnik: Sveučilište u Dubrovniku; 2024 [pristupljeno 08.08.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877

N. Repanić, "Sommelierstvo u restoraterstvu", Završni rad, Sveučilište u Dubrovniku, Dubrovnik, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:155:643877