završni rad
Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2022. urn:nbn:hr:122:708077

Jelušić, Valentina
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Jelušić, V. (2022). Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077

Jelušić, Valentina. "Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077

Jelušić, Valentina. "Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077

Jelušić, V. (2022). 'Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077

Jelušić V. Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077

V. Jelušić, "Kopriva (Urtica dioica L.): kemijski sastav , biološka aktivnost i upotreba", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:708077