Mičić, L. (2022). Proizvodnja ledenog vina (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258
Mičić, Lucija. "Proizvodnja ledenog vina." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258
Mičić, Lucija. "Proizvodnja ledenog vina." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258
Mičić, L. (2022). 'Proizvodnja ledenog vina', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258
Mičić L. Proizvodnja ledenog vina [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258
L. Mičić, "Proizvodnja ledenog vina", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:504258