Dujmović, H. (2022). Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u
mljekarstvu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275
Dujmović, Helena. "Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u
mljekarstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275
Dujmović, Helena. "Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u
mljekarstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275
Dujmović, H. (2022). 'Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u
mljekarstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275
Dujmović H. Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u
mljekarstvu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2022 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275
H. Dujmović, "Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u
mljekarstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275