Barbić, F. (2016). Kvaliteta paštete od janjećeg mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:842515
Barbić, Fabijan. "Kvaliteta paštete od janjećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:842515
Barbić, Fabijan. "Kvaliteta paštete od janjećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:842515
Barbić, F. (2016). 'Kvaliteta paštete od janjećeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:842515
Barbić F. Kvaliteta paštete od janjećeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2016 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:842515
F. Barbić, "Kvaliteta paštete od janjećeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:842515