diplomski rad
Učinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:178:566688

Landeka, Zvonimir
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veterinarskog fakulteta

Citirajte ovaj rad

Landeka, Z. (2020). Učinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:566688

Landeka, Zvonimir. "Učinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:566688

Landeka, Zvonimir. "Učinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:566688

Landeka, Z. (2020). 'Učinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:566688

Landeka Z. Učinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:566688

Z. Landeka, "Učinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:566688