prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina
Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, Tamara
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Institucijski repozitorij: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu

Citirajte ovaj rad

Skorić, T. (2018). Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, Tamara. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, Tamara. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, T. (2018). 'Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 10.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić T. Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 10.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

T. Skorić, "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947