Grgić, D. (2019). Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238
Grgić, Darija. "Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238
Grgić, Darija. "Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238
Grgić, D. (2019). 'Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238
Grgić D. Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238
D. Grgić, "Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:960238