Marčić, M. (2017). Gastronomija kao aspekt u turizmu (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:084900
Marčić, Matej. "Gastronomija kao aspekt u turizmu." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:084900
Marčić, Matej. "Gastronomija kao aspekt u turizmu." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:084900
Marčić, M. (2017). 'Gastronomija kao aspekt u turizmu', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:084900
Marčić M. Gastronomija kao aspekt u turizmu [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:084900
M. Marčić, "Gastronomija kao aspekt u turizmu", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:084900