Pristup korisnicima matične ustanove
Profil hlapljivih spojeva curry (mješavine ) začina
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Nemec, Z. (2017). Profil hlapljivih spojeva curry (mješavine ) začina (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:826316
Nemec, Zrinka. "Profil hlapljivih spojeva curry (mješavine ) začina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:826316
Nemec, Zrinka. "Profil hlapljivih spojeva curry (mješavine ) začina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:826316
Nemec, Z. (2017). 'Profil hlapljivih spojeva curry (mješavine ) začina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:826316
Nemec Z. Profil hlapljivih spojeva curry (mješavine ) začina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:826316
Z. Nemec, "Profil hlapljivih spojeva curry (mješavine ) začina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:826316