prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica
Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. urn:nbn:hr:121:656744

Vrdoljak, Danijela
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Institucijski repozitorij: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu

Citirajte ovaj rad

Vrdoljak, D. (2015). Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

Vrdoljak, Danijela. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

Vrdoljak, Danijela. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

Vrdoljak, D. (2015). 'Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

Vrdoljak D. Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2015 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744

D. Vrdoljak, "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744