Pristup korisnicima matične ustanove
USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Žilić, M. (2012). USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić, Marina. "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić, M. (2012). 'USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
Žilić M. USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2012 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183
M. Žilić, "USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:764183