Bačić, M. (2014). UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875
Bačić, Mario. "UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875
Bačić, Mario. "UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875
Bačić, M. (2014). 'UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875
Bačić M. UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875
M. Bačić, "UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875