Pristup korisnicima matične ustanove
Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Uzelac, D. (2018). Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
Uzelac, D. (2018). 'Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
Uzelac D. Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907
D. Uzelac, "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:922907