Zugan, J. (2016). UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA
KVALITETU VINA TERAN (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985
Zugan, Jana. "UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA
KVALITETU VINA TERAN." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985
Zugan, Jana. "UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA
KVALITETU VINA TERAN." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985
Zugan, J. (2016). 'UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA
KVALITETU VINA TERAN', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985
Zugan J. UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA
KVALITETU VINA TERAN [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985
J. Zugan, "UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA
KVALITETU VINA TERAN", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985