Barkijević, A. (2019). Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra" (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902
Barkijević, Antonela. "Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902
Barkijević, Antonela. "Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902
Barkijević, A. (2019). 'Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 03.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902
Barkijević A. Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra" [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 03.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902
A. Barkijević, "Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902