prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA
Požega: Veleučilište u Požegi, 2019. urn:nbn:hr:112:885877

Drožđek, Melanija
Veleučilište u Požegi

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Drožđek, M. (2019). UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877

Drožđek, Melanija. "UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877

Drožđek, Melanija. "UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877

Drožđek, M. (2019). 'UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 27.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877

Drožđek M. UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2019 [pristupljeno 27.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877

M. Drožđek, "UTJECAJ DODATKA ULJA SJEMENKI GROŽĐA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASLINOVOG ULJA TIJEKOM KONVENCIONALNOG ZAGRIJAVANJA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:885877