DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel
Jakljević Dubiel, V. (2020). DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019. (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524
Jakljević Dubiel, Valent. "DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524
Jakljević Dubiel, Valent. "DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524
Jakljević Dubiel, V. (2020). 'DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524
Jakljević Dubiel V. DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524
V. Jakljević Dubiel, "DINAMIKA FERMENTACIJE VINA GRAŠEVINA I CHARDONNAY BERBE 2019.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:868524