prikaz prve stranice dokumenta FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA
Požega: Veleučilište u Požegi, 2020. urn:nbn:hr:112:272410

Đogaš, Katarina
Veleučilište u Požegi
Poljoprivredni odjel

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Đogaš, K. (2020). FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410

Đogaš, Katarina. "FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410

Đogaš, Katarina. "FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410

Đogaš, K. (2020). 'FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410

Đogaš K. FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2020 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410

K. Đogaš, "FINALIZACIJA VINA PINOT BIJELI I CHARDONNAY POMOĆU RAZLIČITIH VRSTA ČIPSA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:272410