Hmilevski, M. (2022). UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050
Hmilevski, Marcela. "UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050
Hmilevski, Marcela. "UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050
Hmilevski, M. (2022). 'UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050
Hmilevski M. UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2022 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050
M. Hmilevski, "UTJECAJ RAZLIČITIH SORATA HASKAPA NA ISKORIŠTENJE U PROIZVODNJI SOKA", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:019050