Gogić, M. (2021). KORELACIJA MIKROBIOLOŠKE KAKVOĆE KONDITORSKIH PROIZVODA I AKTIVITETA VODE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351474
Gogić, Martina. "KORELACIJA MIKROBIOLOŠKE KAKVOĆE KONDITORSKIH PROIZVODA I AKTIVITETA VODE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351474
Gogić, Martina. "KORELACIJA MIKROBIOLOŠKE KAKVOĆE KONDITORSKIH PROIZVODA I AKTIVITETA VODE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351474
Gogić, M. (2021). 'KORELACIJA MIKROBIOLOŠKE KAKVOĆE KONDITORSKIH PROIZVODA I AKTIVITETA VODE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351474
Gogić M. KORELACIJA MIKROBIOLOŠKE KAKVOĆE KONDITORSKIH PROIZVODA I AKTIVITETA VODE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2021 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351474
M. Gogić, "KORELACIJA MIKROBIOLOŠKE KAKVOĆE KONDITORSKIH PROIZVODA I AKTIVITETA VODE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:351474