prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE
Požega: Veleučilište u Požegi, 2012. urn:nbn:hr:112:329172

Hrvat, Monika
Veleučilište u Požegi

Institucijski repozitorij: Repozitorij Veleučilišta u Požegi

Citirajte ovaj rad

Hrvat, M. (2012). UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

Hrvat, Monika. "UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

Hrvat, Monika. "UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

Hrvat, M. (2012). 'UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

Hrvat M. UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172

M. Hrvat, "UTJECAJ UVJETA SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU NA KVALITETU JABUKE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:329172