Kiš, G. (2012). UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442
Kiš, Gabrijela. "UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442
Kiš, Gabrijela. "UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442
Kiš, G. (2012). 'UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442
Kiš G. UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2012 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442
G. Kiš, "UPOTREBA GENETSKI MODIFICIRANIH ORGANIZAMA U PREHRANI", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:789442