Pristup korisnicima matične ustanove
MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.
Veleučilište u Požegi
Lazić, Đ. (2013). MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp. (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Lazić, Đurđica. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Lazić, Đurđica. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Lazić, Đ. (2013). 'MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Lazić Đ. MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp. [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2013 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168
Đ. Lazić, "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA KAKVOĆE HRANJIVIH PODLOGA ZA UZGOJ Salmonella spp.", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:061168