Ostojčić, I. (2017). POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757
Ostojčić, Ivana. "POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757
Ostojčić, Ivana. "POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757
Ostojčić, I. (2017). 'POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757
Ostojčić I. POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757
I. Ostojčić, "POLIFENOLI I ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST U KAŠAMA JAGODE TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZIVAČU", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:328757