Rihtarić, E. (2024). Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu (Završni rad). Šibenik: Veleučilište u Šibeniku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897
Rihtarić, Elena. "Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897
Rihtarić, Elena. "Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu." Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897
Rihtarić, E. (2024). 'Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu', Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, citirano: 07.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897
Rihtarić E. Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu [Završni rad]. Šibenik: Veleučilište u Šibeniku; 2024 [pristupljeno 07.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897
E. Rihtarić, "Važnost ponude nacionalnih jela u turizmu", Završni rad, Veleučilište u Šibeniku, Šibenik, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:143:303897