prikaz prve stranice dokumenta Usporedba nastajanja i obrade otpada od hrane u zemljama EU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba nastajanja i obrade otpada od hrane u zemljama EU
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2017. urn:nbn:hr:139:682438

Bajto, Andrea
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Bajto, A. (2017). Usporedba nastajanja i obrade otpada od hrane u zemljama EU (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:682438

Bajto, Andrea. "Usporedba nastajanja i obrade otpada od hrane u zemljama EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:682438

Bajto, Andrea. "Usporedba nastajanja i obrade otpada od hrane u zemljama EU." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:682438

Bajto, A. (2017). 'Usporedba nastajanja i obrade otpada od hrane u zemljama EU', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:682438

Bajto A. Usporedba nastajanja i obrade otpada od hrane u zemljama EU [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2017 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:682438

A. Bajto, "Usporedba nastajanja i obrade otpada od hrane u zemljama EU", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:682438