Barač, J. (2019). Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461
Barač, Josipa. "Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461
Barač, Josipa. "Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461
Barač, J. (2019). 'Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461
Barač J. Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461
J. Barač, "Praćenje prisutnosti akrilamida u toastu i krumpirićima nakon pripreme u domaćinstvu", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:848461