prikaz prve stranice dokumenta Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji
Zagreb: Zdravstveno veleučilište, 2019. urn:nbn:hr:139:627272

Lovrić, Kristina
Zdravstveno veleučilište

Institucijski repozitorij: Sveznalica

Citirajte ovaj rad

Lovrić, K. (2019). Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272

Lovrić, Kristina. "Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272

Lovrić, Kristina. "Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272

Lovrić, K. (2019). 'Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji', Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272

Lovrić K. Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2019 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272

K. Lovrić, "Uvjeti za izdavanje Halal certifikata u prehrambenoj industriji", Specijalistički diplomski stručni, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:627272